Weekly / Haftalık #1

19-25 June 2017

19-25 Haziran 2017

Hii! I am starting a new series called “Weekly”. As you can understand from the title  I’ll try to blog my weeks this summer. Soo let’s do this!

Selaam! Haftalık adı altında yeni bir seriye başlıyorum. Adından da anlayabileceğiniz gibi haftalarımı bloglamaya çalışacağım bu yaz. Hadi başlayalım!

19.06.17

1

On Monday weather was really cloudy in Istanbul. So my boyfriend and I decided to treat ourselves with some pizza. The place is called “400 Derece” and pizzas were quite delicious. After tasting so many different pizzas in Italy I would give 4 out of 5 to these ones! If you’re a pizza lover –imeanwhodoesntlovepizzaanyways- I recommend you to try this place in Istanbul. 😉

Pazartesi günü Istanbul’da hava bayağı bulutluydu. Erkek arkadaşımla kendimize birer pizza ısmarlamaya karar verdik. 400 Derece Nişantaşı’nda bir pizzacı ve çok lezzetli. İtalya’da bir çok pizza tattıktan sonra buradaki pizzalara 5 üzerinden 4 verebilirim! Eğer pizza severiyorsanız -zatenkimpizzayısevmezki- bu mekana gitmenizi öneririm.

20.06.17

On Tuesday we celebrated my cousins 12th birthday with my lovely family. It was a beautiful day with lots of food, balloon and cake!

Salı günü ailemle birlikte kuzenlerimin 12. yaş gününü kutladık, yemeklerle, keklerle balonlarla dolu çok güzel bir gündü.

We end up playing Just Dance with my cousins and I need to say it was way too much funny but I literally died from dancing!

Günün sonunda kuzenlerimde Just Dance oynadık ve söylemeliyim ki fazlasıyla eğlenceliydi ama resmen dans etmekten öldüm!

6

21.06.17

Wednesday! That day was legit HOT. I wanted to visit Anadolu Kavağı with my mom and dad. Actually it lasted like 1 hour or less? Since it was so hot we head back home really quick. But I managed to took some photos.

Çarşamba! O gün gerçekten sıcaktı. Annem ve babamla birlikte Anadolu Kavağı’na gitmek istedim. Gerçekten 1 saat ya da daha az sürdü çünkü inanılmaz sıcak olduğu için hemen eve döndük. Ama bir iki fotoğraf çekmeyi başardım.

7Processed with VSCO with c1 preset

22.06.17

On Thursday I met with my besties from university. One of them is going to Germany for her studies so it was like a farewell meet-up 😦 We had so much fun together.

Perşembe günü üniversiteden arkadaşlarımla buluştum. Bir tanesi Almanya’ya gidiyor o yüzden biraz veda buluşması gibiydi 😦 Birlikte çok eğlendik. 

9

We also ate some crepes at a place called “The Crepe Escape”. I’ve been there before and they make the best crepes in Istanbul! You can see the one called “Viva Nutella” in photo below.

Ayrıca “The Crepe Escape” isimli mekanda krep yedik. Daha önce buraya gelmiştim ve bence Istanbul’daki en iyi krepleri yapıyorlar! Aşağıdaki resimde “Viva Nutella” isimli krep var.

10

23.06.17

Oh Friday! Unfortunately I forgot to take photos this day! I went to shopping with my family and that was all I did! At the end of the day I treated myself with some icecream from IKEA and I gotta say it was SO DELICIOUS! I felt myself in Rome, it was that good!

Ve cuma! Ne yazık ki fotoğraf çekmeyi unutmuşum bugün! Ailemle birlikte alışverişe gittik ve tüm gün tek yaptığım buydu! Gün sonunda kendime IKEA’dan bir dondurma aldım ve gerçekten ÇOK lezzetliydi! Kendimi Roma’da gibi hissettim o kadar güzeldi yani!!

24.06.17

Finally I opened swimming season this Saturday! I enjoyed the sunny day and the pool with my cousins.

Sonunda yüzme sezonunu cumartesi günü açtım! Kuzenlerimle birlikte güneşli günün ve havuzun keyfini çıkardım.

11

Also read my book which is called “Siddharta” . It is a very different book I’m looking forward to finish it!

Ayrıca “Siddharta” isimli kitabımı da okudum. Bayağı değişik bir kitap bir an önce bitirip başka şeyler okumak istiyorum.

12

25.06.17

Annnd Sunday! As it is called it was a sunny day! Also it was the 1st day of religious holiday. I spent my day with my family and here is a photo of Istanbul for you!

Veeee Pazar! Güneşli bir gün! Ramazan bayramının da ilk günüydü. Tüm günü ailemle geçirdim ve sizi bir Istanbul fotoğrafıyla başbaşa bırakıyorum!

13

Xx, Lale

Leave a comment